Handlevogn
0

Udoc-leseren

Den nye Udoc-leseren øker brukeropplevelsen og gjør deling av dokumenter mye enklere. Leseren er basert på HTML5-teknologi og muliggjør visning av dokumenter i alle weblesere på PCer, laptop, mobiltelefoner, tablets (iPad, Galaxy, Android, RIM etc.) og eReadere.


Legg til dokumenter

Ved siden av deling gjennom sosiale nettverk som Twitter, Facebook og Google+ er det også mulig å legge til dokumenter på ditt eget nettsted. For hvert dokument finnes det en kode under overskriften " Legg til dokument på ditt nettsted". Ved å kopiere og lime inn denne koden på ditt nettsted vil du gjøre dokumentet synlig på ditt nettsted (det er akkurat som å legge til et Youtube-klipp). Nedenfor har vi lagt til et eksempeldokument som forklarer hvordan legge til Udoc-leseren i en nettside konstruert med Joomla.


Last opp og del

I tillegg til PDF documenter, kan du med leseren også laste opp Word, Excel, PowerPoint og Open Office-filer. Etter opplasting av et dokument kan du velge om dokumentet skal være tilgjengelig uten kostnad eller om du ønsker en godtgjørelse per nedlasting. Hvis betaling, kan du velge antall gratissider. Laster du opp et dokument som er gratis har du muligheten å gjøre det tilgjengelig kun i leseren. Dermed kan dokumentet verken skrives ut eller lastes ned.

I tillegg til deling av dokumenter på sosiale nettverk som Twitter og Facebook er det også mulig å publisere dokumenter på ditt eget nettsted eller blog. Følgende dokumenter beskriver hvordan du kan legge til et dokument i et nettsted konstruert med Tumblr, Joomla eller Contao.