Handlevogn
0

Bli partner

Tusenvis av dokumenter er delt på Udoc og et økende antall bedrifter ser nytten av å samarbeide med oss. Vi ønsker også å inkludere dokumentene dine! Det er fire måter å bli en partner på:

1. Hvis du er en utgiver og ønsker å laste opp (50) dokumenter på Udoc – dette partnerskapet gir en rekke gratis fordeler som masseopplastinger, rabatter på salg, sertifisert konto, omfattende statistikk, banneralternativer, eksempel Autoweek.

2. Ditt eget Udoc -nettsted – du har muligheten til å lisensiere vår teknologi som en  full  eller'  light  –versjon og vi tilbyr deg muligheten til å skape din egen dokumentbutikk. Systemet er utformet med ditt varemerke og nettstedstyringen kan lett håndteres via et online miljø. Eksempel på en full versjon lisens er www.boomdoc.nl Lisensen dekker følgende:
● Databaseteknologi
● Server
● Butikkinterface
● Leseren
● Dokumentomformer
● POD-systemet
● Og mye mer

3. Din egen leser – Som et forlag med egen nettbutikk kan det være interessant å lisensiere vår leser. Leseren blir basert på ditt eget varemerke og vil fungere på bærbare eller stasjonære datamaskiner, IPad og IPhone, samt Androidmobiltelefoner og Tablets. Leseren generer også shortlinks og embedkoder og vil telle antall visninger.

Ta gjerne kontakt via kontaktskjemaet eller ring oss på 92 42 18 61.

Ønsker du ytterligere informasjon om partnerpartnerskap, kan du kontakte med oss ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Vi vil kontakte deg så snart som mulig.

Kontaktskjema vedrørende partnerskap