Handlevogn
0

Last opp dokument

Udoc er nettstedet hvor alle kan være utgivere. Med vår plattform er det mulig å publisere dokumenter for et globalt marked.

Vi tilbyr dokumenter på to måter:
1. Dokumenter som kan lastes ned gratis av brukeren
2. Dokumenter som kan lastes ned mot betaling, eller sendes som hardkopi til brukeren


Publisere dokumenter med Udoc

Første trinn er din registrering som Udoc-bruker. Etter dette kan du enkelt legge inn dine dokumenter i vår database. Når du klikker på knappen  publiser  (øverst på skjermen) vil du bli omdirigert til siden for opplasting.

Fil format
Med Udoc kan du enkelt konvertere alle utskrivbare dokumenter (for eksempel PDF-, Microsoft- Word-, Excel- eller PowerPoint-dokumenter) til en Udoc-fil. Denne filen kan deles med brukere som ikke har den programvaren som det opprinnelige dokumentet er laget i (for eksempel Microsoft Word). De kan lese slike filer ved hjelp av vår Udoc-avspiller (Adobe flash er nødvendig, last ned gratisFilene kan enkelt publiseres på nettet, og blir raskt tilgjengelige for lesere over hele verden..

Vi anbefaler å laste opp dokumenter i PDF-format. PDF-dokumenter kan leses på de fleste datamaskiner, lesebrett og mobiltelefoner. PDF-dokumenter kan også enkelt skrives ut, og er av bedre kvalitet enn de fleste andre filtyper. Du kan konvertere Word, PowerPoint og andre typer filer til PDF-filer, blant annet gjennom MS Office (2007 eller senere), Openoffice eller andre gratis programmer som doPDF eller Free PDF Convert.

På opplastingssiden klikker du på "Last opp dokument" (øverst på siden) og velger dokumentet du ønsker å laste opp. Når dokumentet er lastet opp,vil du bli omdirigert til en side hvor du må legge til en dokumenttittel. Her kan du også velge kategori (og muligens underkategori) for dokumentet. For å sikre at dokumentet er lett å finne, er det viktig at du legger til en god beskrivelse og passende tags (nøkkelord relatert til dokumentet).


Tilby gratis eller motta en godtgjørelse

Du angir selv om du vil motta en godtgjørelse per nedlasting ved å merke av i boksen ved siden av  Ja, jeg ønsker å motta en godtgjørelse per nedlasting . Hvis du velger å tilby dokumentet gratis kan det leses av alle. Det er også mulig å gjøre dokumentet tilgjengelig kun for visning og ikke for nedlasting og utskrift.

Sluttprisen inkluderer transaksjons-, provisjoner, skatter og forsendelseskostnader. Vi belaster aldri våre kunder ekstra kostnader.

Når du laster opp et dokument der brukerne må betale kan du indikere sider i dokumentet som kan vises gratis. Disse sidene er ment å gi brukerne et godt innblikk i dokumentet. Du bestemmer antall sider. Hvis et dokument blir solgt via Udoc vil du få beskjed. Utbetaling av din provisjon finner sted en gang i måned med et minimumsbeløp på NOK 200,-


Profil

Med profilen din kan du alltid se hvilke dokumenter du har lastet opp. Du kan endre tittel, kategori, tags og beskrivelse for alle dine dokumenter til enhver tid.


Kontakt

Har du spørsmål vedrørende opplastingen, kan du kontakte oss via vårt kontaktskjema Vi vil komme tilbake til en kommentar

Vi håper du vil ha glede av å bruke Udoc.

Udoc Norge