Handlevogn
0

Laste ned dokumenter

Udoc er nettstedet hvor alle kan være utgivere. Den digitale tidsalderen gjør at vi har ubegrenset tilgang til interessante dokumenter. Dessverre er ikke disse alltid like lette å finne. Vår plattform gjør det enkelt å finne tilgjengelige dokumenter.

På våre nettsider tilbys dokumenter på to måter:
1. Dokumenter som kan lastes ned av brukeren gratis
2. Dokumenter som kan lastes ned av brukeren eller sendes som trykksak mot betaling.

Finn dokumenter på Udoc
Valg av kategorier, oppsummeringer og tags (ord som er relevante for dokumentet) gjør det enklet å finne dokumenter i vår database. For dokumenter som krever betaling for nedlasting, kan utgiveren velge å vise en del av dokumentet til leseren..

Digital eller hardkopi
Udoc samarbeider med de beste trykkeriene, og tilbyr foruten nedlasting muligheten for å bestille hardkopier av dokumenter. Dokumentene sendes pr post til ønsket adresse.

Kjøp dokumenter
Når du har funnet et dokument kan du legge den i handlevognen. Hvis du vil lete etter flere dokumenter kan du se videre, og om ønskelig, legge disse i handlevognen.

Når du er ferdig å handle, trykk på kasse. Dette tar deg til betalingsmodulen. Denne modulen tillater deg å tilføye manglende opplysninger fra profilen din, og å velge betalingsmåten. Vi tar ikke ekstra betalt for transaksjons- eller forsendelse. Prisen inkluderer mva, transaksjons- og forsendelseskostnader.

Når betalingen er godkjent vil du motta en e-post med bekreftelse på bestillingen og faktura (pdf-fil).

Motta dokumenter
Etter at vi har mottatt betalingen vil du motta en e-post med link til hvor du kan laste ned dokumentet. Du kan laste ned dokumentet tre ganger slik dokumentet kan lastes ned på forskjellige enheter (laptop, mobiltelefon, iPad etc.)

Erstatningspolicy
Hvis du mottar et dokument som er skadet, som f. eks. en bok, rapport, artikkel eller elektronisk fil (dvs du ikke er i stand til å laste ned dokumentet eller det finnes manglende, revete eller løse sider i et trykket dokument) vil vi erstatte dokumentet. Vennligst kontakt vår kundeservice innen 7 dager etter å ha mottatt bestillingen.

Udoc er ikke ansvarlig for nøyaktigheten, nytte, design, utseende eller kvalitet knyttet til dokumentene. Udoc støtter ikke noen dokumenter eller går god for meninger, anbefalinger eller råd ytret i disse. Udoc uttrykkelig fraskriver seg alt ansvar i forbindelse med innholdet i dokumentene.

Trykte dokumenter som er kjøpt gjennom Udoc er trykket ved bestilling. På grunn av produksjonskostnadene i print-on-demand-prosessen er det ikke mulig å kansellere bestillinger eller å gi refusjon for disse produktene. Vi anbefaler derfor at du påser at alle forsendelsesopplysninger er korrekte ved bestilling.

Evaluering av dokumentet
Vi setter pris på om du legger igjen en kommentar eller en rating på vår side etter at du har mottatt dokumentet. Dette gjør at andre potensielle kjøpere er bedre i stand til å avgjøre om dokumentet kan være interessant.

Kontakt
Har du spørsmål vedrørende nedlasting av dokumenter, kan du kontakte oss via vårt kontaktskjema.

Vi håper du vil ha glede av å bruke Udoc.

Udoc Norge